B2B

Zakelijk event op
een unieke locatie.

Een vergadering, lezing of bedrijfsevent? De Achelse Kluis beschikt over diverse inspiratievolle ruimtes. Zaal ACHEL is de opgemaakte zaal naast het terras en naast de herberg, deze ruimte is geschikt voor groepen vanaf 30 personen en kan dienen tot 95 personen. Zaal PASSEUR is de ruimte die naast Zaal Achel ligt, deze is geschikt voor groepen vanaf 5 personen en kan dienen tot 30 personen. Beide ruimtes beschikken over de nieuwste technologieën, zo is er een nieuwe laserprojector aanwezig die je draadloos als via HDMI kan aansluiten, aansluitbaar geluid, wifi, verlichting alsook akoestische panelen voor het geluid te dempen. Een combinatie met lunch of diner? Perfect mogelijk!

Voor boekingen en aangepaste aanvragen, gelieven contact met ons op te nemen via onderstaande knop.

Grote eetzaal Abdij Achel

Beleef de Achelse Kluis & Abdij ten volle.

Voor speciale bedrijfsgelegenheden of bedrijfsevents stellen we sinds begin 2024 de eetzaal van de Abdij ter beschikking. Deze zaal kan naar persoonlijke voorkeur ingericht worden, kan verwarmd worden, beschikt over een aansluitende industriële keuken en er is voldoende parkinggelegenheid voor al uw gasten. Indien u interesse heeft om u bedrijfsevent in de Abdij te doen, graag contact met ons opnemen en we bespreken graag de mogelijkheden verder met u.

Achel bieren maken
uw bedrijfsfeest smaakvoller!

Een bedrijfsevent buiten De Achelse Kluis en u wil de Achel bieren aanbieden? Dat kan zeker! We hebben mobiele tap-installaties die ter beschikking gesteld kunnen worden voor bedrijfsfeesten of allerhande feesten. Bier kan u bij ons of bij u lokale drankenhandelaar afnemen. Indien u glazen wenst in bruikleen, gelieve met ons contact op te nemen en we bekijken het graag met u verder.

Achel tripel uitschenken in glas

Ga achter de schermen
met uw collega’s

Wilt u een bedrijfsevent combineren met een uitstap door De Abdij? Dat kan zeker! We kunnen voor je een gepersonaliseerd pakket opstellen dat je voor of na het event kan rondgaan in de abdij. Ook is het mogelijk om met de Herberg een menu of buffet af te spreken.

Evenementen

Een unieke locatie
voor jouw bedrijfsevent?

Vrijblijvende offerte