OPNIEUW: Culinaire Vrijdagen op De Achelse Kluis
Vrijdag (14/11):
Seranoham met Meloen
–
Halve Haan met Currysaus en frietjes
–
Javanais/Chocoladeijs/ Crème Anglaise
– €35 –
OPNIEUW: Culinaire Vrijdagen op De Achelse Kluis
Vrijdag (14/11):
Seranoham met Meloen
–
Halve Haan met Currysaus en frietjes
–
Javanais/Chocoladeijs/ Crème Anglaise
– €35 –
Al jaren lang biedt de brasserie van De Achelse Kluis versnaperingen en natuurlijk onze heerlijke Abdijbieren aan. De brasserie is in volle metamorfose en wordt momenteel uitgebreid. Zo kan je vandaag de dag ook genieten van heerlijke warme en koude maaltijden en van kaas-, vlees- en combinatieplanken. Enkele toppers zijn: de Achelse Stoverij met Achel bier, de salade met pesto, mozzarella en ham, de ‘broederplank’ en natuurlijk een heerlijk stuk Limburgse vlaai met koffie.
Een leuk weetje is dat je sinds midden 2023 kan eten aan de originele Abdijtafels van de paters. Deze stonden voorheen in de grote eetzaal van de Abdij en kan je nu terugvinden in de bijzaal van de brasserie.
Aangelijnde honden zijn welkom in de herbergzaal en op het terras.


In onze brasserie kan je de heerlijke Achelse Abdijbieren Achel Blond en Achel Bruin terugvinden. Ondanks het vertrek van de paters zijn het recept, de ingrediënten, het brouwproces en brouwmeester hetzelfde gebleven. Je kan dus nog altijd van dezelfde heerlijke bieren genieten.
Het biergamma is ondertussen fors uitgebreid. Naast de Tripel en Dubbel, zijn er nu ook de Superior bieren. Superior Blond is de sterke zus van Achel Tripel en Superior Dark de straffe broer van Achel Dubbel. Als ‘spécialités’ hebben we elk jaar ons Achel Superior Winterbier (tussen september en maart) en de nieuwe Achel Gallant Grand Cru Special.
Als je komt genieten van lekker Achel bier of van onze heerlijke Abdijmaaltijden, kan het zijn dat je onze medewerkers betrapt op veel gelach en plezier. De interne sfeer zit namelijk zeer goed in ons team. We staan altijd open voor enthousiaste studenten, flexijobbers en vaste medewerkers die ons team willen versterken in onze horeca.
Ben je geïnteresseerd? Neem contact op en laat ons kennismaken!

Een unieke locatie
voor jouw bedrijfsevent?