Brasserie

Smullen in
onze brasserie!

Al jaren lang biedt de brasserie van De Achelse Kluis versnaperingen en natuurlijk onze heerlijke Abdijbieren aan. De brasserie is in volle metamorfose en wordt momenteel uitgebreid. Zo kan je vandaag de dag ook genieten van heerlijke warme en koude maaltijden en van kaas-, vlees- en combinatieplanken. Enkele toppers zijn: de Achelse Stoverij met Achel bier, de salade met pesto, mozzarella en ham, de ‘broederplank’ en natuurlijk een heerlijk stuk Limburgse vlaai met koffie.

Een leuk weetje is dat je sinds midden 2023 kan eten aan de originele Abdijtafels van de paters. Deze stonden voorheen in de grote eetzaal van de Abdij en kan je nu terugvinden in de bijzaal van de brasserie.

Achelse Kluis Bar

Proef meer van Achel en Passeur!

Vroeger kon je de Achelse Trappisten Achel Blond en Achel Bruin terugvinden in onze brasserie. Met het vertrek van de paters is Achel zijn trappistenlabel verloren. Gelukkig zijn het recept, de ingrediënten, het brouwproces en brouwmeester gebleven. Je kan dus nog altijd van dezelfde heerlijke bieren genieten. Nu onder de noemer Abdijbier.

Het biergamma is ondertussen fors uitgebreid. Naast de Tripel en Dubbel, zijn er nu ook de Superior bieren. Superior Blond is de sterke zus van Achel Tripel en Superior Dark de straffe broer van Achel Dubbel. Als ‘spécialités’ hebben we elk jaar ons Achel Superior Winterbier (tussen september en maart) en de nieuwe Achel Gallant Grand Cru Special. Ook kan je genieten van het nieuwe biermerk Passeur, het lichtere witbier en het bittere blonde bier van 5,4 en 5,9% alcohol.

Werken bij
De Achelse Kluis?

Als je komt genieten van lekker Achel bier of van onze heerlijke Abdijmaaltijden, kan het zijn dat je onze medewerkers betrapt op veel gelach en plezier. De interne sfeer zit namelijk zeer goed in ons team. We staan altijd open voor enthousiaste studenten, flexijobbers en vaste medewerkers die ons team willen versterken in onze horeca.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op en laat ons kennismaken!

Evenementen

Een unieke locatie
voor jouw bedrijfsevent?

Vrijblijvende offerte